Kids collectie

De PLOEM kids collectie bestaat uit hippe meubels en een hippe (jeans) accessoire-lijn. Alles is geschikt voor kinderen van ca 2 tot 16 jaar.

De meubel-collectie bestaat uit fauteuils, lounge chairs en is inmiddels uitgebreid met een stoere bureaustoel in zilver en jeans. Ook zijn er enkele meubels van steigerhouten ontworpen om de kinderkamer compleet te maken. Met een hele ruime keus aan stoffen, kunnen de meubels in ieder gewenst interieur worden toegepast. Alle meubels zijn gemaakt met losse hoezen zodat ze te reinigen zijn en vervangbaar zijn, zo gaan ze een heel kinderleven mee. Het is tevens mogelijk een eigen stof aan te leveren. De meubels kunnen ook uitgevoerd worden in oa skai, hiermee zijn de meubels bijzonder goed geschikt voor bijvoorbeeld kinderdagverblijven.

De Lounge chairs worden geleverd met een anti-slip dopje maar optioneel kunnen ook houten pootjes besteld worden. Hiermee worden de meubels ca 5 cm hoger.

Onder de noemer bureauzaken zijn ook leuke accessoireprodukten in stoere jeanskleuren opgenomen. Deze lijn wordt verder uitgebreid.

Wil je wat inspiratie opdoen omtrent de stofkeuzes? Dan is het onderstaande document echt iets voor jou!
Inspiratie kids collectie 2010 (pdf)