KIDS NIEUWS

Er wordt door PLOEM altijd gewerkt aan nieuwe produkten en concepten. Zo is in 2010 een hele stoere bureaustoel op de markt gebracht. Hij wordt uitgevoerd in zilver skai en in enkele stoere jeansstoffen met applicaties erop. Leuk te combineren met steigerhouten meubels.
Ook nieuw is het MATRASKUSSEN dit jaar! Ideaal voor een speelhoekje te maken, wat leuke kussens tegen de muur en je bent helemaal hip. Ook ideaal om te gebruiken voor een logeetje natuurlijk.

Jungle collectie
We hebben een leuk aantal nieuwe produkten in de JUNGLE GLOW in the DARK collectie zitten. Dekbedhoesjes in Junior en 1-persoonsmaat en grote speelkussens (1x1 meter). Het geweldige van deze Jungle stof is dat de giraffen GLOW in the DARK zijn!
En dat werkt echt, je zult de dekbedjes/kussens natuurlijk wel voldoende lang in het daglicht moeten leggen. De Jungle stof is overigens ook geschikt voor de Lounge bankjes en voor gordijnen.


We hebben ook nog een geweldig leuke grote plofpoef van 70cm doorsnee die heerlijk comfortabel zit. In combinatie met 2 stoffen een leuke gezellige poef voor iedere gewenste kamer. Je ku
t m met de nieuwe stoffencollectie ook weer heel fris of zacht van kleur kiezen.