VERKOOP DARE

De DARE is met veel enthousiastme ontvangen als aanvulling op de kinder lounge bankjes. Ook bij deze bank is een ruime collectie aan stoffen mogelijk, en zeker ook stoffen die je als klant zelf hebt uitgezocht. Wil je de DARE bekijken? Dat kan bij onze 'showroom' in het Kindercentrum Bzzzonder in het Kinderbelevingscentrum Vathorst! In dit prachtige unieke kindercentrum worden al onze meubels in de praktijk toegepast, dat spreekt tot de verbeelding.

In de entree staat de DARE en op de kinderopvang Bzzzonder wordt volop gebruik gemaakt van de kinderlounge bankjes en alle andere accessoires. Wil je gaan kijken? Het Kinderbelevingscentrum is gevestigd op Caraiben 6 in Amersfoort (vlakbij de Ikea). Het is geopend op doordeweekse dagen, op zaterdag op afspraak. Voor meer informatie, kijk op www.kbcdevathorst.nl of bel met Bzzzonder via 088- 2999 600 of mail naar kbcdevathorst@bzzzonder.nl

Je kunt voor een advies op maat ook een afspraak met PLOEM via email info@ploem-online.nl of bellen met Patricia Olijslager via 06-16596059.