PLOEM

Eigentijds en origineel, daar staan de ontwerpen van PLOEM voor. Kids kunnen comfortabel zitten in hippe Loungers, geschikt voor kinderen van 2 tot 16 jaar. Meubels die makkelijk zijn te integreren in hippe en knusse kinderkamers en ook in de woonkamer.

PLOEM meubels zijn inmiddels van klein ook naar groot gegroeid, de DARE is geschikt voor alle leeftijden en dus geschikt voor de papa's en mama's en iedere huiskamer of andere ontvangstruimte. Ook bij deze DARE Loungers kiest PLOEM voor een strakke vormgeving met frisse dessins en diverse mogelijkheden.

Bij de ontwerpkeuzes van PLOEM staan kwaliteit, flexibiliteit, langdurig gebruik en een spannende uitstraling centraal. Door de ruime keuze aan stoffering passen de meubels in allerlei interieurstijlen. Bekledingen kunnen ook los worden nabesteld. Het kindermeubilair van PLOEM groeit bovendien met de kinderen mee, door het gebruik van pootjes, die in verschillende sets verkrijgbaar zijn. Kortom de meubels van PLOEM kunnen een heel (kinder)leven mee.